"Zeg.....Ken jij toevallig nog een goede fotograaf?"

Je kent het wel. Je zit op een feestje en dan blijkt iemand bezig te zijn met het plannen van een bruiloft of een andere gelegenheid. En altijd die vraag: "Zeg.... Ken jij toevallig nog een goede fotograaf?". Als je op zoek bent naar een fotograaf zie je momenteel door de bomen het bos niet meer. Iedereen met een camera werpt zichzelf op als fotograaf. Maar dan blijkt een fotograaf veel te duur te zijn en dan is er altijd nog dat neefje of nichtje die het wel wil doen. Maar dat hoeft niet meer, want nu heb je die ene! Welke? Die ene fotograaf!


Betrouwbaar

Ik denk niet in problemen, maar in creatieve en positieve oplossingen. En net als jij hou ik van eerlijkheid en een open communicatie. Ik zal dan ook altijd duidelijk aangeven wat wel en niet mogelijk is en zullen we hier samen van te voren afspraken over maken. Als wij eenmaal de afspraak hebben gemaakt kan jij je weer richten op de organisatie van bijvoorbeeld dat feestje, wetende dat ik op tijd zal zijn, met het juiste materiaal en voorbereid op alles.


Betaalbaar

Fotografen staan bekend als duur. Maar dat hoeft nu echt niet meer. Ik lever de kwaliteit die je verwacht van een fotograaf, maar dan wel zonder meteen die vakantie te hoeven annuleren. Er staan bewust geen prijzen op mijn website omdat ik de prijs graag bepaal in samenspraak met mijn klant. Iedere klant is uniek met unieke wensen en ik pas hier graag een mouw aan.


Bijzonder

Ik kijk anders en ik doe anders en dat levert andere foto's op. Jij krijgt van mij altijd weer de foto's die een ander niet had gemaakt, met net iets meer persoonlijkheid en sfeer. Ik maak herinneringen. En DAT is wat mij die ene fotograaf maakt! Word ik jouw ene fotograaf? Dan word jij voor mij die ene speciale klant.

"Die ene fotograaf gaat net dat stapje verder"

Hoe vaak zie je een fotograaf op het feest van een bruiloft? Denk maar eens na....... Bijna nooit toch? En hoe vaak heb je al foto's gezien van feesten die qua sfeer overeen komen met hoe het echt was? Die ene fotograaf maakt ze! En met oog voor detail en sfeer! Of het nu gaat om trouwfeesten, een fotoshoot in totaal krankzinnige omstandigheden of een chaotisch evenement: Geen aanvraag is te gek*.

* "gewone" opdrachten worden uiteraard ook aangenomen ;)